Παναιτωλικοσ Ξανθη - Mparaz Panaitwlikos 3an8h 1 0 Flash Gr : Επικοινωνήστε μαζί μας · www.ert.gr.

Στο α' ημίχρονο ο παναιτωλικός. Στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα διαβάθμισης για την θέση που οδηγεί στην super league 1 interwetten της επόμενης περιόδου, . Μπορεί ο παναιτωλικός όχι μόνο να προσπάθησε αλλά και να βρέθηκε αρκετά κοντά στο να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο παιχνίδι (με τον βέργο στο 54' . Ο παναιτωλικός τις ευκαιρίες, η ξάνθη την άμυνα. Έδιωξε την μπάλα και αποβλήθηκε ο δέλλας!

Επικοινωνήστε μαζί μας · www.ert.gr. Panaitwlikos 3an8h 1 0 Paremeinan Sth Soyper Ligk Oi Agriniwtes H Ka8hmerinh
Panaitwlikos 3an8h 1 0 Paremeinan Sth Soyper Ligk Oi Agriniwtes H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Ο παναιτωλικός τις ευκαιρίες, η ξάνθη την άμυνα. Από την κεδ για να διευθύνει τον πρώτο αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε ξάνθη και παναιτωλικό, . Έδιωξε την μπάλα και αποβλήθηκε ο δέλλας! Το «χρυσό» γκολ παραμονής του βέργου (vid). Μπορεί ο παναιτωλικός όχι μόνο να προσπάθησε αλλά και να βρέθηκε αρκετά κοντά στο να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο παιχνίδι (με τον βέργο στο 54' . Στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα διαβάθμισης για την θέση που οδηγεί στην super league 1 interwetten της επόμενης περιόδου, . Στο α' ημίχρονο ο παναιτωλικός.

Ο παναιτωλικός τις ευκαιρίες, η ξάνθη την άμυνα.

Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Super league play out : Έδιωξε την μπάλα και αποβλήθηκε ο δέλλας! Επικοινωνήστε μαζί μας · www.ert.gr. Το «χρυσό» γκολ παραμονής του βέργου (vid). Μπορεί ο παναιτωλικός όχι μόνο να προσπάθησε αλλά και να βρέθηκε αρκετά κοντά στο να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο παιχνίδι (με τον βέργο στο 54' . Στο α' ημίχρονο ο παναιτωλικός. Στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα διαβάθμισης για την θέση που οδηγεί στην super league 1 interwetten της επόμενης περιόδου, . Από την κεδ για να διευθύνει τον πρώτο αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε ξάνθη και παναιτωλικό, . Ο παναιτωλικός τις ευκαιρίες, η ξάνθη την άμυνα.

Μπορεί ο παναιτωλικός όχι μόνο να προσπάθησε αλλά και να βρέθηκε αρκετά κοντά στο να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο παιχνίδι (με τον βέργο στο 54' . Στο α' ημίχρονο ο παναιτωλικός. Super league play out : Έδιωξε την μπάλα και αποβλήθηκε ο δέλλας! Ο παναιτωλικός τις ευκαιρίες, η ξάνθη την άμυνα.

Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Panaitwlikos 3an8h 0 0 H Mpilia Sto Mhden Sportime Gr
Panaitwlikos 3an8h 0 0 H Mpilia Sto Mhden Sportime Gr from www.sportime.gr
Έδιωξε την μπάλα και αποβλήθηκε ο δέλλας! Επικοινωνήστε μαζί μας · www.ert.gr. Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Το «χρυσό» γκολ παραμονής του βέργου (vid). Από την κεδ για να διευθύνει τον πρώτο αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε ξάνθη και παναιτωλικό, . Στο α' ημίχρονο ο παναιτωλικός. Super league play out : Στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα διαβάθμισης για την θέση που οδηγεί στην super league 1 interwetten της επόμενης περιόδου, .

Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές».

Ο παναιτωλικός τις ευκαιρίες, η ξάνθη την άμυνα. Super league play out : Έδιωξε την μπάλα και αποβλήθηκε ο δέλλας! Το «χρυσό» γκολ παραμονής του βέργου (vid). Στο α' ημίχρονο ο παναιτωλικός. Στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα διαβάθμισης για την θέση που οδηγεί στην super league 1 interwetten της επόμενης περιόδου, . Μπορεί ο παναιτωλικός όχι μόνο να προσπάθησε αλλά και να βρέθηκε αρκετά κοντά στο να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο παιχνίδι (με τον βέργο στο 54' . Από την κεδ για να διευθύνει τον πρώτο αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε ξάνθη και παναιτωλικό, . Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Επικοινωνήστε μαζί μας · www.ert.gr.

Μπορεί ο παναιτωλικός όχι μόνο να προσπάθησε αλλά και να βρέθηκε αρκετά κοντά στο να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο παιχνίδι (με τον βέργο στο 54' . Από την κεδ για να διευθύνει τον πρώτο αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε ξάνθη και παναιτωλικό, . Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Επικοινωνήστε μαζί μας · www.ert.gr. Super league play out :

Μπορεί ο παναιτωλικός όχι μόνο να προσπάθησε αλλά και να βρέθηκε αρκετά κοντά στο να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο παιχνίδι (με τον βέργο στο 54' . 3an8h Panaitwlikos Sokaristikh Karatia Kai Apobolh Video Photos Onsports Gr
3an8h Panaitwlikos Sokaristikh Karatia Kai Apobolh Video Photos Onsports Gr from onsports.bbend.net
Στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα διαβάθμισης για την θέση που οδηγεί στην super league 1 interwetten της επόμενης περιόδου, . Ο παναιτωλικός τις ευκαιρίες, η ξάνθη την άμυνα. Από την κεδ για να διευθύνει τον πρώτο αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε ξάνθη και παναιτωλικό, . Μπορεί ο παναιτωλικός όχι μόνο να προσπάθησε αλλά και να βρέθηκε αρκετά κοντά στο να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο παιχνίδι (με τον βέργο στο 54' . Έδιωξε την μπάλα και αποβλήθηκε ο δέλλας! Super league play out : Στο α' ημίχρονο ο παναιτωλικός. Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές».

Το «χρυσό» γκολ παραμονής του βέργου (vid).

Στο α' ημίχρονο ο παναιτωλικός. Μπορεί ο παναιτωλικός όχι μόνο να προσπάθησε αλλά και να βρέθηκε αρκετά κοντά στο να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο παιχνίδι (με τον βέργο στο 54' . Από την κεδ για να διευθύνει τον πρώτο αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε ξάνθη και παναιτωλικό, . Επικοινωνήστε μαζί μας · www.ert.gr. Super league play out : Ο παναιτωλικός τις ευκαιρίες, η ξάνθη την άμυνα. Στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα διαβάθμισης για την θέση που οδηγεί στην super league 1 interwetten της επόμενης περιόδου, . Έδιωξε την μπάλα και αποβλήθηκε ο δέλλας! Το «χρυσό» γκολ παραμονής του βέργου (vid). Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές».

Παναιτωλικοσ Ξανθη - Mparaz Panaitwlikos 3an8h 1 0 Flash Gr : Επικοινωνήστε μαζί μας · www.ert.gr.. Έδιωξε την μπάλα και αποβλήθηκε ο δέλλας! Στο α' ημίχρονο ο παναιτωλικός. Στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα διαβάθμισης για την θέση που οδηγεί στην super league 1 interwetten της επόμενης περιόδου, . Το «χρυσό» γκολ παραμονής του βέργου (vid). Επικοινωνήστε μαζί μας · www.ert.gr.

Μπορεί ο παναιτωλικός όχι μόνο να προσπάθησε αλλά και να βρέθηκε αρκετά κοντά στο να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο παιχνίδι (με τον βέργο στο 54'  παναιτωλικοσ. Ο παναιτωλικός τις ευκαιρίες, η ξάνθη την άμυνα.